Posted by & filed under Uncategorized.

Finn tjenester innen IT-hjelp

Internett har vist seg å være både en velsignelse og forbannelse i samfunnet vårt. De har bidratt med så mye positivt, gitt vekst til flere jobber og utvilsomt forenklet livene våre. Husker du første gang du hørte om internett? Om du tilhører den yngre generasjon er dette noe du aldri har opplevd. For oss andre husker vi godt hvordan det var når internett gjorde sitt inntog i livene våre.

Det var noe som skjedde sakte, men sikkert. I begynnelsen var det svært få som helt skjønte hva internett faktisk innebar. Hva skulle vi der å gjøre? Ingen av oss kunne da ha forutsett at internett var noe som skulle ha en dominerende plass i livene våre. Ingen hadde på den tiden hørt om sosiale medier, og ingen visste hva en online business var for noe.

Etter hvert begynte vi å bli opptatt av spill og all den morsomme underholdningen internett kunne by på. Det fantes enda ikke fancy sider som Casino-Apps.io men vi kunne spille noen helt grunnleggende og enkle spill. I begynnelsen betydde det for de aller fleste av oss å legge en kabal. Svært mye har med andre ord skjedd siden den gang.

Aldri tidligere i historien og så mange endringer skjedd på så kort tid. Det er fascinerende å få være en del av alt som skjer nå, men dessverre her også internett komplisert livene til mange. Dette gjelder spesielt sosiale medier, på hvordan de kan få unge til å føle seg utilstrekkelige. Heldigvis blir det mer og mer søkelys på denne problemstillingen, og forhåpentligvis vil det finnes en god løsning.

Alt var ikke bedre før 

Før internett var det vanskelig å ha hjemmekontor. Informasjonen du trengte fantes da på fysisk papir og ikke lagret i en cloud sånn som nå. Du kunne ikke gjøre research med noen få tastetrykk på en datamaskin, og alt tok atskillig mye mer tid. Om noen våget seg å ta det skrittet å starte en internasjonal forretning, var de helt avhengig av postgangen for å kommunisere.

Det sier seg selv at det da tok atskillig lenger tid å få en avtale i havn. Tenk hvordan vi nå kan sende flere i e-poster frem og tilbake i løpet av en dag. Det er noe vi i fortiden bare kunne drømme om.  I disse dager trenger du bare å åpne en side som startpageABC.com, og vi er i gang med å finne tonnevis med informasjon. Tenk så fantastisk det egentlig er.

Det å ha internett gjør livet vårt lettere, og gjør ting tar mye kortere tid enn det gjorde før. Vi er opptatte av at alt skal gå så effektivt som mulig, og vi setter effektivitet høyt. Det er vel og bra, men det er viktig å av og til skru ned tempoet og ta vare på oss selv. Selv om vi har fått mange teknologiske nyvinninger, har ikke hjernen vår endret seg like drastisk som samfunnet de siste 50 årene. Det er derfor viktig å gi den en velfortjent pause iblant!

Comments are closed.